FELIX INDEN

Geboren in Spanje, opgegroeid in Duitsland en Chili, leerde Felix al op jonge leeftijd dat er zoveel te ontdekken valt in deze wereld.Het reizen over de continenten maakt hem nieuwsgierig. Hij houdt er van om de natuur om hem heen te verkennen. Op school was hij nooit echt een uitblinker in de kunst lessen. Het heeft heel wat jaren geduurd om te ontdekken dat hij misschien toch wel een artistieke kant had.

Op een dag was Felix op pad met een camera in zijn handen en realiseerde zich dat de wereld door de camera lijkt te veranderen. Er ontstond letterlijk een hele nieuwe wereld voor hem. Het duurde niet lang tot dit zijn hele leven veranderde. Fotografie werd zijn nieuwe passie, soms ook wel een obsessie. Alle andere hobbies liet hij vallen en fotografie betekende alles in zijn leven. De beste verslaving ooit!

Voor Felix is het belangrijk dat een foto een bepaald gevoel oproept. Een gevoel van voldoening, herinnering en nieuwsgierigheid. Dit kan positief of negatief zijn, warm of koud. Zijn voorkeur gaat uit naar sneeuw en ijs, wat niet betekent dat hij niet graag naar de warmere oorden reist maar hij struikelt liever over zijn statief in noordpoolgebied dan in de tropische gebieden.