LAURA OPPELT

Laura Oppelt deed op 14-jarige leeftijd al haar eerste ervaringen op met fotografie, wat later haar grootste passie werd. Ze wordt vooral aangetrokken door wilde en ruige bestemmingen zoals Noorwegen, de Faroe Eilanden en de Alpen. Waar ze ook maar is, het is het veranderende licht en de puurheid van het buitenleven dat haar fascineert. Doordat ze is gaan fotograferen is ze ook de natuur en het landschap veel meer gaan waarderen.

Zowel het daadwerkelijk fotograferen als het naberken van de foto's zijn een belangrijk onderdeel in haar workflow. Juist door de bewerken kan ze namelijk de kijken goed laten zien hoe zij het moment heeft ervaren. Toch is het nabewerken niet het aller belangrijkste voor haar. Juist het ontdekken van de natuur en het reizen is wat haar juist zo aanspreekt. Naast fotografie studeert ze aardrijkskunde aan de Universiteit van Bonn, Duitsland.

Fotografie is een dagelijkse uitdaging en een nooit eindigend proces van ontwikkeling en verbetering, en Laura kijkt ernaar uit om deze reis te delen met gelijkgestemde medereizigers. Creativiteit bloeit overal, laten we elkaar ontdekken en van elkaar leren! Laura kijkt enorm uit naar haar fotoreizen en om kennis met elkaar te kunnen delen. "Creativity blossoms everywhere, let’s discover and learn from one another!".

REIZEN MET LAURA

LAURA ONLINE

Wil je meer zien van Laura, volg haar dan op haar social media kanaal!