#THISWAYMOMENTS2023 WINNERS

Het jaar begon voor ons met een mooie mijlpaal, de nieuwe website werd gelanceerd! Om dit heugelijke moment te vieren kon iedereen zijn/haar favoriete foto van 2023 delen met ons op social media waarmee je dan een kans maakte op een van de vier hele toffe prijzen. De opdracht was vrij simpel "deel jouw favoriete foto van 2023 via de aangemaakte story of door middel van #thiswaymoments2023". In februari was het tijd om uit alle inzendingen vier winnaars te kiezen. Maar....

 

ZOVEEL MOOIS!

We hadden nooit gedacht dat er zoveel inzendingen zouden komen. Iets minder dan 100 inzendingen via #thiswaymoments2023 en 130 inzendingen via de stories. We vonden dat het niet eerlijk zou zijn om zelf de 4 mooiste foto's uit te kiezen want iedereen moet evenveel kans krijgen om te winnen. Alle gebruikersnamen hebben we in een online tool ingevoerd en de computer heeft daar 4 namen uit geselecteerd! Heb je niet gewonnen, niet getreurd want volgend jaar is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

 

DE WINNAARS

Er waren vier prijzen te winnen. Onder de beschrijving van de prijzen staan de foto's van de winnaars. Wat een plaatjes!

Vierde prijs: fotowandeling naar keuze
Eerder prijs: workshop naar keuze
Tweede prijs: 1 op 1 workshop met Charly van den Braak
Eerste prijs: Vliegticket voor een fotoreis bij ons


Vierde prijs. Foto gemaakt door Michael Kuijl. De vliegende Eekhoorn.

 


Derde prijs. Foto gemaakt door Carla Matthee. Hintersee in Duitsland.


Tweede prijs. Foto gemaakt door Jacky Keeris. De huisvennen bij De Kampina.


Eerste prijs. Foto gemaakt door Antoine van de Laar. De Italiaanse Dolomieten.
Terug naar blog